Solid Water Oy on veden- ja jätevedenkäsittelylaitteiden laitevalmistaja ja vesihuoltoalan urakoitsija, joka edustaa korkealuokkaista suomalaista cleantech -osaamista. Olemme toimineet vuodesta 2011 lähtien Ilmajoen konepajallamme, jossa toteutetaan nykyään myös tuotteiden suunnittelu ja valmistus.

 

Solid Water Oy tarjoaa asiakkailleen laitetoimituksia, prosessiratkaisuja ja huoltoja sekä varaosia. Me suunnittelemme ja toteutamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja teidän tarpeittenne mukaisesti - oli kyse sitten laitetoimituksista, laitostoimituksista tai osatoimituksista. Asiakkaita meillä on sekä teollisuudessa että kunnallisella puolella. Yhtiön henkilökunnan monipuolinen ammattitaito ja pitkä kokemus tuottavat innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja sekä laitteita jäte- ja puhdasveden käsittelyyn.

 

Laitteita on vuosien saatossa toimitettu Suomen lisäksi useisiin eri maihin, päämarkkina-alueina Pohjoismaat, Eurooppa sekä Lähi- ja Kauko-Itä.

 

Yrityksen brändi SW takaa pohjoismaisen laadun ja osaamisen kaikessa toiminnassamme. Tuotteemme valmistetaan parhaista raaka-aineista. Yrityksen arvot ovat; asiakaslähtöisyys, joustavuus, jatkuvuus, korkea laatu ja luotettava kumppanuus.

 

Tietosuojakäytäntö ›