Puhdasvesilaitokset

Jätevesilaitokset

Solid Water toteuttaa kaikki kunnallisen puolen ja teollisuuden jäte- ja puhdasvesilaitosten urakointi- ja saneeraustoimenpiteet. Teemme lisäksi prosessi- ja layout-suunnittelua sekä 3D-suunnittelua vesihuollon eri kohteisiin. Meiltä saat juuri sinulle suunnitellut ratkaisut ja laitteistot myös olemassa olevien laitosten toiminnan tehostamiseen ja modernisointiin.

 

Teemme laitteistojen ja laitosten arvioinnit, kuntokartoitukset sekä huoltosuunnitelmat ja kartoitamme kehittämistarpeet, minkä jälkeen toteutamme juuri kyseiseen kohteeseen ja tilaan sopivan laiteratkaisun. Ennakointi on parasta ja edullisinta huolenpitoa.

 

Halutessasi vastaamme koko projektista aina suunnittelusta rakentamiseen, laiteasennuksiin, instrumentointiin ja käyttöönottoon asti, tai sitten toteutamme tarvitsemasi osan. Teemme myös paljon yhteistyötä eri suunnittelutoimistojen kanssa.

 

Meiltä saat myös nopeasti kaikki varaosat laitepuolelle ja instrumentointiin. Yksilölliset varaosat ovat saatavilla myös mittatilauksena.

Meiltä löytyvät tarvittavat vesityökortit (laitos ja verkostot), tulityökortit, työturvallisuuskortit ja hitsausluokat. Lisäksi yrityksellämme on kattava laatujärjestelmä. Voit siis luottaa Solid Waterin työn tuloksiin – me haluamme tehdä laatua ja tukea kestävää kehitystä.

 

Tietosuojakäytäntö ›